Медико-дентален център Еуровита

Медицински център Еуровита е създадена по подобие на известни ортопедични и спортно-медицински центрове в Европа. Тя бързо зае авангардна позиция в лечението на водещи спортисти в България, както и във внедряването на нови методи на лечение на ортопедичните заболявания и спортните травми. Центърът  е оборудван с най-модерна диагностична и лечебна апаратура и нейният висок стандарт се поддържа и обновява непрекъснато в съответствие с иновациите в модерната ортопедия и спортна травматология.

 

Освен много известни български и чуждестранни спортисти доверие на екипа на центъра оказват все повече пациенти от цяла България и съседните държави (Гърция, Македония и др.)

Заедно с дългогодишния опит и компетентност, д-р Василев и неговият екип обръщат особено внимание на индивидуалния подход към всеки един пациент, към неговите ортопедични проблеми, както и към произтичащите от това промени в личен план (нарушена спортна кариера, работен цикъл).

За нас е особено важно, нашите пациентите  сами да вникнат в проблемите на своето заболяване или травма и да осъзнаят  нуждата от определен вид лечение и рехабилитация.