Дентална медицина

Когато здравето и красотата си подадат ръка, тогава се получава усмивката, която променя живота към по-добро
Евровита Дентал е една от най-модерно оборудваните и изключително комфортно стрктурирана дентална практика в София с мисъл за качеството на денталното лечение и грижа и удобството на всеки един от Вас.
Евровита Дентал е комбинация от много опит и високо ниво в зъбната естетика, денталната хирургия, модерната ортодонтия и цялостната грижа за Вас и Вашето семейство.
Ние ще Ви предоставим съвременна информация за Вашето дентално лечение, ангажираме се да го изпълним съвестно и без болка. На Вас оставяме да вземете решението, защото, Вашата красива усмивка е Нашата визитна картичка.

Нашият специалист по дентална медицина е д-р Евелина Перчинска

Д-р Перчинска е завършила Дентална медицина през 1998 в Медицински университет - София. Първите осем годишен от денталният й стаж са в областта на детската стоматология и хирургия. Има множество сертификати от престижни междонародни курсове по ортодонтия и имплантология (Италия, Монако, Швейцария, Германия, САЩ). Д-р Перчинска има дългогодишен опит в извършването на дентални процедури под обща анестезия. Интересите й са свързани със съвременните методи за естетично зъбно протезиране. Тя е основател на отделението по Дентална медицина в Токуда Болница София през 2006 г., където практикува в продължение на 10 години. От началото на 2017 година тя поема съвременната и високоспециализирана дентална практика в Еуровита.

За планиране на консултация или дентална процедура: 02 444 44 24