Индивидуални ортопедични стелки

В Спортсклиник Еуровита изработваме индивидуални ортопедични стелки, чрез системата Ormosys.

Анализира се цялата поза, позицията на краката и динамичната походка. Всяка стелка се изработва по поръчка и се адаптира към индивидуалните нужди на пациента.

Стелките OrmoSys:

  • възстановяват естествената и правилна позиция на краката;
  • осигуряват цялостно подобряване на стойката;
  • намаляват мускулната и скелетната болка;
  • повишават се общите енергийни нива и благосъстояние.

Защо са нужни индивидуални ортопедични стелки?

Стъпалата са в основата на тялото и влияят върху функционалността на цялата мускулно-скелетна система. Почти всеки човек има леко неправилно положение на краката, което кара тялото да заеме неестествена защитна поза. Рано или късно това причинява тензионно главоболие, проблеми с концентрацията, проблеми с гърба, световъртеж или умора.

OrmoSys е немска компания, специализирана във високотехнологичните иновации за интелигентни ортопедични стелки, които са проектирани въз основа на анализ на човешката походка в реално време. OrmoSys анализира цялата поза, позицията на краката и динамичната походка. Всяка стелка се изработва по поръчка и се адаптира към индивидуалните нужди на пациента. Стелките OrmoSys осигуряват цялостно подобряване на стойката, намаляване на мускулната и скелетната болка и повишаване на общите енергийни нива и благосъстояние.

OrmoSys комбинира динамичен и холистичен метод за анализ с ефективен и модулен производствен процес, което дава възможност за персонализирани и иновативни продукти