Наш доктор спаси детето чудо на ЦСКА

Българският специалист по травматология д-р Иван Василев извърши сложна операция на детето чудо на ЦСКА - Валентин Антов. На младата надежда на армейците успешно бе извършена оперативна реконструкция на предна кръстна връзка. Талантливият централен защитник беше със скъсани връзки на лявото коляно след тежка контузия.

Известният като доктор номер 1 на спортистите, не само в България, д-р Иван Василев, е оперирал Антов на 8-ми февруари в клиника "Еуровита", която е лицензирана от FIFA Medical Centre of Excellence. Клиниката е оборудвана с изключително модерна техника и в нея се лекуват световни имена в спорта. Интервенцията е преминала успешно и след извършен контролен преглед вече започва възстановяването на футболиста по индивидулен план.

Очава се коляното на Антов да бъде възстановено и той да продължи професионалната си футболна кариера, потвърди д-р Василев. Първоначално се смяташе, че 15-годишният бранител има по-лека контузия, но след операцията той ще трябва да изчака поне 6 месеца преди да се завърне отново на терена.

Младият фуболист получи травмата си по време на мач на юношеския национален отбор срещу Латвия.