Халфът на Левски Илиян Стефанов претърпя успешна операция в Спортсклиник Еуровита

"Операцията на кръстната ми връзка премина успешно. Интервенцията бе с пълна упойка и продължи малко повече от час. Благодаря много на докторите Иван Василев и Виктор Точков, които ме оперираха.
Радвам се, че избрах тях. Добре е да уважаваме повече българските лекари, защото те не отстъпват по нищо на колегите си от западните държави".

Това заяви халфът на Левски Илиян Стефанов. Полузащитникът бе опериран успешно от д-р Василев, д-р Бочев, д-р Точков и екипа на Sportsclinic Eurovita и сега му предстои сериозен период на възстановяване.

"Оптимист съм, че ще се оправя по най-бързия начин. Ще положа всички усилия отново да се върна в игра. Благодаря много на треньора Николай Костов и на ръководителите на Левски и феновете, които ме подкрепиха в този труден за мен момент.", допълни Стефанов.

"Илиян Стефанов претърпя успешна оперативна намеса на коляното. Той се контузи тежко в мача с Хебър, спечелен на 4-ти март с 1:0 в Пазарджик. Нападателят претърпя реконструкция на предна кръстна връзка и сега му предстои възстановяване. Ръководството, треньорите, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават бързо възстановяване на Илиян и го очакват по-силен на терена", написаха от "Левски".