Екипът на Спортсклиник Еуровита взе участие в XXVI International Cоnferеnce on Sports Rehabilitation and Traumatology на Isokinetic Medical Group, Барселона

От 13 до 15 май 2017 г., в Барселона на стадион Camp Nou се проведе XXVI International Cоnferеnce on Sports Rehabilitation and Traumatology на Isokinetic Medical Group, едно от най-титулованите събития в спортната ортопедия и травматология с над 2500 участници, събрало повечето от водещите лектори  в света.

В научната програма на конференцията, с мото The Future of Football Medicine, активно участие взеха ортопедите Д-р Иван Василев и Д-р Бисер Бочев, както и кардиолога Доц. Иван Груев. Те представиха доклад на тема 5-годишен опит в артроскопската стабилизаця на предна кръстна връзка при деца и 4 постера с представяне на интересни случаи от лечението на коленни травми при професионални футболисти, както и такива от спортно-медицинските функционални прегледи с кардиологична тематика, дело на целия екип на Спортсклиник Еуровита. Докладите са публикувани в печатното издание на конференцията.

Паралелно се проведе и годишното заседание на FIFA Medical Centreof Еxcellence, към чието семейство принадлежи и Спортсклиник Еуровита.

Екипът на болницата се върна в София зареден с нови идеи и знания, с прилагането на които се надяваме да помогнем още по-ефективно, не само на професионалните спортисти, но и на всички наши пациенти.