Блестяща усмивка, сияйна кожа и неотразима коса – пакет с 47% намаление само за 360 лв. вместо 680 + линк към офертата

Пролетта дойде и е време да направим подарък на себе си. Oт Евровита ще направят така, че да смаете всички със своята блестяща усмивка, сияйна кожа и неотразима коса още с първите дни на новия сезон.

Предлагаме Ви изключително предложение, което включва:

  1. Клинично избелване на зъби със ZOOM
  2. Мезотерапия за коса
  3. Мезотерапия за лице

Подробна информация за процедурите, които ще бъдат извършени след прецизна консултация:

 

Клинично избелване на зъби

Професионалното избелване със системата ZOOM осигурява впечатляващ ефект. Процедурата е безболезнена, а в случай на лека чувствителност, трябва да знаете, че тя е бързо преходна. Професионалното избелване започва с кратка подготовка и покриване на венеца.

Следва това се нанася специален гел, който се поставя с цел да взаимодейства с лампата ZOOM! Така се активира основната съставка хидроген-пероксид, която избелва зъбите. Избелването трае по-малко от час. В края на процедурата Вашите зъби ще бъдат с до 8 пъти нюанса по-бели. След процедурата не трябва да се приемат пигментни храни и напитки като червено вино, шоколад, вишни, череши, кафе, както и тютюнопушене и т.н.

 

Мезотерапия за коса

Мезотерапията за коса е иновативен метод, който успешно се прилага при третиране на различни видове косопад и за ускоряване растежа на косата. Тя стимулира производството на колаген, бори свободните радикали и стимулира клетъчната активност, укрепва еластичността на кожата. Това е инжекционна техника, с която директно в кожата се въвеждат коктейли от витамини, олигоелементи, растежни фактори и др. субстанции. Убожданията са повърхностни и почти безболезнени. Използват се много финни игли през 1-2 см в третираната зона. Освен че се постига стимулиране на космения фоликул, след мезотерапията косата придобива повече блясък и се стимулира растежа и.

 

Какъв ефект постигаме с мезотерапията за коса:

  • Стимулиране на растежа на косата
  • Допълнителен блясък на косата
  • Намаляване на косопада
  • Спомагане за израстване на здрава коса
  • Ревитализация на космения фоликул
  • Укрепване на космения корен
  • Обновяване на космения фоликул чрез наличието на витамини от група В Подхранване и хидратиране на скалпа

 

Мезотерапия за лице

Мезотерапията за лице е метод, при който чрез многократни безболезнени убождания в епидермиса и дермата се вкарват най-подходящите витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, хомеопатични или лекарствени средства и др. На мястото на убождането се образува лека подутина, която изчезва напълно в рамките на 24 часа. Резултатът е уплътняване, подобряване еластичността и вида на кожата, изглаждане на финните бръчки. Кожата на лицето изглежда по-млада и по-свежа.

 

Всичко това с 47% намаление в рамките на едно посещение при специалист.

За часове: предварително записване на тел: 02 444 44 24